-

Om du mot förmodan råkar klicka dig in på min blogg, vill jag bara att du ska veta att jag älskar dig, just dig och ingen annan.



i'm flying, my heart is taking over.

Julafton avklarad!

Glatt överraskad. jag tror trots allt att jag tycker om julen. Hade väldigt trevligt igår. Fast tycker synd om dem som fick höra mig och michaela "sjunga". hehe.

fick bl.a pengar,presentkort, " fattig- mobil " (kan komma till nytta). ylletröja eller något :) den kliar och sticks. 
och idag va jag redan uppe vid nio för att sticka till entré redan när de öppnade. Det visade sig va en bra tanke för när vi körde där ifrån blev det kaos och alla va het uppkörda. 
köpte ett par baggy-jeans. underabara. kostade bara 300 och hade kostat 1499 !!helt magiskt för fasiken :D

haha årets modell och allt, ska till bikbok imrogon också och shoppa. 

ikväll vill jag träffa rebecca och lousie, så ska vi snacka skit och sådär. love it. 



grattis min pärla!

 <3

tyck synd om mig nu

gud så bra lars winnerbäck och melissa horn är tillsammans - som jag hade dig förut.


just nu är klockan fem över ett.. haha har fortfarande knappt rört mig upp från sängen. Bara för att kissa och kolla om det fanns något att äta. Vet inte om jag ska röra på fläsket och sola lite, klockan tre ska jag vara vid trianglen,för att möta josefine! hon är bäst. Vi ska gå runt och leta julklapp till lucas och sen förhoppingsvis  hinna kolla efter nyårs kläder som jag ska fira med dem människorna jag va med igår.

förresten så va jag hos josefine och louise igår. jättemysigt verkligen. Vi körde julklappsspelt och vissa hade sedan snöbollskrig och resten satt och drack glögg/te/julmust och bara prata.
så underbara människor det finns !



dessutom är jag halv tills på söndag, lucas är i mjölby för att fira jul. kanske endå är ganska skönt att vara ifrån varandra ett litet tag, men samtidigt så saknar jag honom redan. men det är nog bara nyttigt.





lisa toft ska börja i vårt korpen lag! <3 då kanske vi kan börja umgås mer.


.


bara för att jag är så sur. Usch är så på att bara sticka till ryssland.


ska jag vara ärlig är det bara ett fåtal människor som är guldvärda.
& melissa horn. jag verkligen älskar dig.

just nu - ingenting.

AAAH ! just idag är inte min tur dag. Inget, inget, inget går som jag vill och dessutom kommer allt på en gång. Det som jag har grubblat på i ett par månader också. På sätt och vis är det bra, men usch just nu är känns hela jag.. inte tom men jag hittar bara dåliga saker. 

en av sakerna som bara finns och stör mig, Detta har jag grubblat på i ett par månader. 
hur kan man mobba sitt eget barn? Tar det inte emot när man får svårt att prata med varandra för att man vet att vad jag än säger så kommer det inte ske en förändring.  Hur man kan vara så långsinta ? JAG KAN VERKLIGEN INTE FÖRSTÅ DET.
Känner ni inte att ni gör fel? För mig som ser allting från ett annat perspektiv känns det precis som ni försöker frysa ut ert barn. Då får ni fan ta ansvar för att det är ert fel om ert barn blir utfryst eller inte får några vänner alls. Det ska faktist vara så att man ska kunna vara hos både sig själv som hos sin vän.
Men ni är väldigt lyckligt lottade, att just ert barn är så social och omtyckt att han klarar sig fint. en jävla tur ska jag säga er !

för det andra, så betalar alla Mif-fans minst 140 kronor för att se dem spela. Det är faktist mycket pengar. Så göran karlstöm eller vad nu än tränaren heter så träna nu som attans på skott. Det va ju knappt fem puckar som gick på mål idag. Ta lärdom av era gamla matcher, dem senaste har ju sett ut såhär? Kom igen gör något åt det, vi vill se en förbättring annars kan jag ta mina 140 spänn och göra annat för !

ytterligare en sak, är supportrarna. Allt dem gör är att klaga. Det är nog inte någon människa som mår bra av att klaga. Jag kan ärligt talat inte sätta mig in i era tankar och allt som far runt där inne. Det kan då inte vara mycket bra saker. Som att man står och skriker på spelarna att dem är skitdåliga? varför inte peppa dem så man vill visa framfötter och prestera bättre. Alla tycker ju om att få komplimanger, men då får man baske mig ge några också. Om man får en komplimang får man bekräftat att man har gjort något bra, då känner man sig också bättre i sig själv. Och om man kommer ihåg den känslan, vill man uppnå den igen.. ni är vuxna människor, ni ska inte bete er såhär.


långa nätter

hihi lyssnar på Melissa horn. underbar, vet inte vad mer jag ska säga.
Tack till josefine och lousie som fick mig att lyssna på dem :)

THE BIG NEWS

JAG SKA MED TILL SKIDRESAN, OCH INTE NOG MED DET SÅ SKA REBECCA SVENSSON MED. BIIIIG LOOOVE.



nu försöker vi bara få med lucas.


 Johanna & Estelle. 
min och williams bestis hand, miss it.



i don't give a fuck about you.

jag vill känna att jag lever.

hejhopp gummisnopp !

Varit en sväng i stan med rebecca idag, ( berrah ). Lika mysigt som alltid.
Va dock bara inne i tre affärer sen tyckte vi att vi skulle käka något :D hihi tjockisar.

sen åkte vi hem hit och åt pastasallad, sen åkte hon hem sen stack vi till louise. (lolloh)
hade jättetrevligt tjajor :D <3. vi gick till coop och såg christian ( HAHA ).
sen gick vi hem och snacka så jävla mycket skit, älskar det. hih vi har världens bästa erfarenhet av såntdära vuxna grejer..
usch nej , nu ska jag sova för jag har cup imrogon och kan knappt bärga mig !

haha nej fy vad jag är speedad.

TREKANT MED S & P ! ( till L )

i began writing a book.

ingen aning om var jag fått meningen ifrån, men hittade den i mitt matte-häfte :)

sjuuuukt sugen på att åka med till isaberg med skolan endå.
ush, ingen aning om hur jag ska göra.

och jo tack jag vet att jag inte skrivit på år och dar.
men min älskade svenska lärare vill att jag ska läsa världens tråkigaste bok till imorgon för att sen ha prov. Nej fy fabian ! Men tack och lov för att jag har läst nästan 80 sidor både igår och idag. Så bara ca 60 sidor kvar.

& varför i hela friden känns varje torsdag som en fredag ?! såfort datorkunskapen är slut blir man så glad sen plötsligt slår det mig att det bara är torsdag, attans också !

Idag är det den 10 december också,
3 dagar kvar till lucia, ( pappa fyller år )
11 dagar kvar till att josefine&louise ska ha julfika <3
14 dagar kvar till julafton
21 dagar kvar till nyår, och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra.
vill jättegärna fira nyår med josefine,louise och resten av det underbara gänget, men samtidigt har lucas och jag pratat om det för länge länge sen..
får prata lite mer om det så jag har det bestämmt snart .

...

sitter i bibiloteket just nu, riktigt tråkig skoldag.

Sen hjälper det ju inte att jag har matte om tio minuter och Jessica & lousie har håltimme !
funderar skarpt på att skolka, men det är inte värt det. Jag är ju fan nörd.


Ska gå upp i stan efter skolan, har varit i stan sisådär 4 gången denan veckan, och inte hittat någonting ! skiiiiiiiiiitjobbigt. 

så vi tar en tur till idag och ser om vi hittar något :)  

efter regn kommer solsken.

helt galet hur en människa kan vara så ond under den snälla masken.

Idag gick jag och lucas hem till mig efter skolan, råkade somna i tre timmar och när jag vaknade visste jag inte det va morgon eller kväll. haha

sen blev det som det blev, kollade mammas pojkar och så :D

haaaaaaaaaaaaj !

if god has a name, what would it be and would you call it to his face?

            
what if god was one of us ?

ska på möte idag med fotbollen, sen blir det väl träning efter det.. har inte tränat på en vecka nu igen.
Dåligt av mig, i know. Men mitt huvud är inte nådigt. Hade ont i söndags också tills idag. MÖG!
har jag ont i högst två dagar till ska jag verkligen kolla vad det är.

Blir helt sur av mig när det är såhär, tråkigt för min omgivning tyvärr. Men ska försöka att inte ta ut det på er, men ja. förlåt.

Men idag efter skolan så stack jag, jessica och louise till ribersborgs fritidsgård. Jättemysigt har dem fått det! Gick ju ofta dit efter skolan när jag va liiite mindre. Tyvärr kom vi dit på en ganska olämplig dag för dem hade förberedelser hela dagen för ikväll är det julkväll, eller vad dem nu kallade det.

Kommer ihåg när vår familj alltid gick dit tillsammans med toft eklund, supertrevligt. & min pappa van på tipsrundan så hade vi redan gått hem och emil, vår granne fick ta emot priset och han sa till alla att det va hans grannpappa som hade vunnit.

eller när en pojke i marcus parallell klass sattsade på alla nummer utom ett i chokladhjulet och såklart blir det det nummert han inte sattsat på. underbart.

tänk endå hur lätt allting va när man va liten.

& lisa, hihi jag saknar dig jättemycket. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses. Och jag förmodar att du inte kunde komma på lördag vilket är jättetråkigt. Vi får verkligen bestämma in en dag, väldigt snart.
Vi har ju trotts allt varit vänner i 15.5 år :D ganska coolt, och på hela den långa tiden har vi bråkat EN gång, haha och det löste sig efter en halvtimme och jag fick gå på ditt kalas iallafall, hihi :*


RSS 2.0