varning læs inte.

inte skrivit på længe, men det har sina anledningar.

Igår var jag iallafall med Emma i Køpenhamn. Vi hann med ganska mycket!

Gå i affærer på strøget, handla trosor, dregla lite øver dyramærkes klæder inne på Illum, drack en jættegod læsk, åt værldens godaste kaka!, gick førbi samma konstiga svenskar 2 gånger om, emma åt pannkaka med nutella och jag hejade på henne medans dansken skulle impa men det gick åt skogen, gick førbi samma konstiga svenskar igen!, hittade ett disco men vågade inte gå in i den læskiga grænden, letade efter en pub, gick in och handlade smirnoff ice inne på något livs- træffade svenskarna igen!!, føljde med dem inte på en gaybar, skulle gå på toa - behøvde nyckel - fick en stor hjærtkudde med en nyckel, en kvinna knep mig i rumpan, gick vidare - kom till en erotikaffær- blev utslængda?!, møtte deras kompisar, gick in på en annan pub/klubb- BILLIG DRICKA. shotade tillsammans, skrattade och dansade, bestællde in mer dricka, hookade upp med en låååång dansk, gick vidare till bordet, dansade - træffade låååånga dansken, træffade lååånga danskens kompis. DANSADE I FLERA TIMMAR med danskarna och våra nya kompisar. blev bjuden på min førsta drink ute, vakten sa till oss, dansade ænnu mer, kissade lite, dansade lite till, och kissade igen, byta om till tights istællet før jeans, dansade ænnu mer, vila lite, dansade lite till och sedan skulle vi gå till tåget, tappat ena garerob-biljetten, jættemycket klydd men fick jackan sen, missade tåget, åt nattamat, hotdog med en halv liter juice och en halv liter vatten, emma bestællde en pølse- får en korv i en servett? gick in på BK dær två av dem andra va, dem andra två va kvar inne på klubben før att dem inte fick ut sina jackor. Dem fick gå tillbaka- vi vægrade missa næsta tåg också. Gick till huvudbandgården, læskiga mænniskor, killarna dyker upp, lycka. æcklig fyllegubbe på tåget, Hejdå danmark.
Hej Sverige, Hejdå Joakim och Stefan. Hej malmø c, hejdå Jonathan och Peter.

Mög

.

Mogen tjej

Jag är sjutton år och mörkrädd! Haha lider av tvångstankar riktigt mycket. Inbillar mig alltid att där finns något under sängen. Det gjorde man när man va tre! Inte okej Johanna.. Sanningar: -Kan hända att jag är tjockast på hela jorden (men jag mår jävligt bra endå!) -Josefine är min bästa kompis. -Håller på att växa jättemycket just nu (som person) -Älskar att smsa -Blir jätteglad när jag gör en liten gärning för en främling -Älskar att läsa bloggar -Ibland(läs:ofta) orkar jag inte gå och handla GODIS. -Älskar att sova över med kompisar -Jag är nästan kär i en kändis. CARL SÖDERBERG -Min bror och jag kommer bra överns ofta -Zumba är det bästa och roligaste träningspasset jag vet -Tröttnat enormt på fotboll -Jag snoozar varje vardag + matchdag -Jag har jättedåliga sömnvanor -Familia ante omnia

by and by

Jobbigt

jag jag och jag

Jag behöver en kram!

tossa-dag

idag tog jag en tossa dag, när man inte går i skolan för att man behöver tid till annat. Jag behöver tid till att plugga naturkunskap!

Dygnet har för få timmar, och endå sover jag alldeles för lite.


..

det är inte meningen att du ska läsa detta josefine, eller om du vill får du. Men det kommer inlägg lite hur som helst huller om buller. Och jag låter jättedeprimerad fast än att jag inte är det. Bara att det känns riktigt skönt att skriva av sig. För det är precis som man har berättat det för hur många som helst då.

Det är bara du som vet att jag skriver på bloggen igen.
Men jag tänker inte på att du läser, jag skriver bara som jag själv vill.
Just nu tänker jag bara hur dumma i huvudet alla människor är.
Ingen bryr sig egentligen. För utom du då.
Varför ska jag lägga ner hur mycket tid som helst på att berätta för människor hur bra dem är och hur mycket jag tycker om dem? Att bara fråga en enkel fråga som hur är det idag eller vad som helst. Det kan vara så simpelt som att bara svara på ett sms? För på just det smset som jag har skickat till dig har jag faktiskt lagt ner MIN dyrbara tid på. För om du inte bryr dig är det bättre att jag skriver det smset till någon annan som bryr sig.
Alla borde ta hand om sina vänner mer. Med vänner menar jag dem som bryr sig om dig, om hur du mår.
Vissa ska bara passera.
Det har jag lärt mig av dig josefine <3
ni är så fina!

sur

nu är jag sur, trött, arg och besviken.
fula bilder är det bästa jag vet. Men inte ens det får mig glad. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

min mamma och jag

översöta.. haha

i'll be right beside you

idag valde jag att jag ska försöka komma in på SMBF i trean. Heja mig..

Tränade även på sats idag, med josefine och louise. Turkiet-gänget!


 
sjuan? haha. Estelle är saknad.

En god gärning

jag mår så bra av att göra goda gärningar. En dam haha, ja hon va lite äldre än en kvinna.. Tappade sitt busskort och skulle hoppa av bussen. Men jag sa till henne att hon tappat något. Jag blir glad av att hjälpa andra! Klippte mig idag. Supernöjd! :)

kärlek


sanningens ögonblick

Några sanningar om mig själv. - jag är långt ifrån nöjd med min kropp - jag älskat att bada i varmvatten nästan så jag bränner mig - jag har inte så många vänner i skolan, men många utanför - min familj och vänner är allt för mig - jag har växt upp snabbt på kort tid. ( mognare ) - jag har ännu inte börjat med körkortet. - jag vill vara en pojke när jag va mindre. - jag har aldrig byggt på naglarna, men skulle vilja! - jag älskar spänning. - jag har tröttnat på skolan senaste månaderna.

better in time

idag gick min dag vääääldigt långsamt. Men det brukar den göra på tisdag då jag har matte i två timmar sista lektionen.
Mamma cyklade precis iväg till en kompis för att äta middag där med ett par vänner, pappa kommer snart hem för att hämta kläder sen åker han iväg till göteborg för att vara på mässa där imorgon.
Idag tänker jag faktiskt hoppa över fotbollsträningen. Så himla kallt ute att det borde vara förbjudet att vistas utomhus. Snart ska jag gå och handla godis till mig och Marcus, känner att det är okej idag.
familia ante omnia





idag saknar jag lucas.




josefine? du är bäst.

I'm gonna smile 'cause I deserve to

jag har bestämt mig för att få bättre självförtroende. 

animal

Here we go again
I kinda wanna be more than friends
So take it easy on me
I'm afraid you're never satisfied

Here we go again
We're sick like animals
We play pretend
You're just
A cannibal
And I'm afraid I won't get out alive

No, I won't sleep tonight

Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
Take a bite of my heart tonight
Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
What are you waiting for
Say goodbye to my heart tonight

Here we are again
I feel the chemicals kickin' in
It's getting heavy
And I wanna run and hide
I wanna run and hide

I do it every time
You're killin' me now
And I won't be denied by you
The animal inside of you

Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
Take a bite of my heart tonight
Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
What are you waiting for
Say goodbye to my heart tonight

Hush hush
The world is quiet
Hush hush
We both can't fight it
It's us
That made this mess
Why can't you understand
Oh, I won't sleep tonight
I won't sleep tonight

Here we go again

Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
Take a bite of my heart tonight
Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
What are you waiting for
What are you waiting 
Here we go again
Here we go again
Here we go again
Say goodbye to my heart tonight

Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waiting for
What are you waiting for
Say goodbye to my heart tonight

denna låten får mig alltid på bra humör. Vill bara dansa och sjunga och ååååh så jävla underbar. Tror jag är kär i denna låten..

ny header?


carl söderberg

nästan precis hemkommen från hockeyn, mif vann med 3-1, Calle va jättebra idag!!!!
lovelovelove

Idag mår jag bra!
bebis johanna på g!

James blunt

Dumma människor det finns.. Jobbigt för er som tillhör den gruppen men antagligen förtjänar ni det. Från att gå till "i ett förhållande" till singel och vips så börjar man skriva.. Det är inte bara fjortisen som är omogen utan du med. Delar säng med min fina apa som jag fått av mormor och morfar. Den har varit med om mycket, fin vän är du. <3

Leona lewis

Jag är sjukt hungrig. Sitter och väntar på bussen hem från träningen. Det känns bra, jag är trött och vill hem och lägga mig i ett varmt bad.. Och när jag reser mig ur badet hade jag velat lägga mig i sägen bredvid en mysig Lucas. Men det är dags att lära mig att jag inte får som jag vill alltid.. För egentligen ser kvällen ut som så att jag måste plugga heeeeela kvällen tillochmed inpå natten. Fan huvudvärken är extrem! Tror jag gör lite ändringar i mitt kvällsschema! Imorgon ska jag träffa Josefine efter skolan så ska vi träna på sats. Sen ska jag hem om snabbt innan Fredde kommer och hämtar mig så ska vi till staffanstorp och spela golf?! ( vad har jag gett mig in på? ) men det ska bli kul! Björn kanske tittar förbi också. Jag ser fram emot morgondagen! Puss

heja mig.

jag vet att det kommer inlägg huller om buller. Men det är så jag vill ha det. Vill kunna titta tillbaka och se hur jag mådde lite då och då.
Nu är jag jätteglad. Många bra grejer har hänt. Eller egentligen inte. Men lyssnar på håkan hellström och bara njuter av gamla låtar jag va kär i förut. Tror jag börjar bli kär igen.
håkan, melissa och lasse. Era låtar har en handling som alltid rör mig så djup inne i själen.
detta va crazy..
förresten, idag smakade jag på en vegetarisk korv.. och jag började nästan kräka.

VI VILL ÅKA MERA, MYCKETMYCKET MERA.

idag bokade jag och emma vår resa till i sommar.
Vi åker den elfte augusti och kommer hem den 21. Det kommer bli awesome <3

ny månad.

klockan är snart nio, jag har varit uppe i nästan tre timmar. Skolan börjar om en timme.denna bilden togs i morse. Men eftersom jag inte har något att göra innan bussen går så tänkte jag lägga upp bilder jag tog igår. Bara för att jag älskar sånnahär bilder på mig! ...
satt och skrattade så jag grät igår när jag tog dessa bilderna. Ni kan ju se att lucas ligger i sängen och skrattar åt mig!

RSS 2.0